VIGYÁZZ! – KÉSZ! – FELÚJÍTÁS!

Itt az ideje, hogy megtervezzük, mivel is kezdjük a z otthonunk felújítását. Januártól a felújítási költségeink felét az állam visszafizeti, így akár több dédelgetett álmunkat is megvalósíthatjuk.
Otthon-felújítási támogatást indít a kormány január 1-jétől. A legalább egy gyermeket nevelő családok otthona felújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig.
Ha valaki 2021. január 1-je után felújításba kezd és gyűjti a számlákat, a költségeinek felét az állam visszautalja neki, ez legfeljebb hárommillió forint lehet. Egyaránt visszaigényelhető az anyagbeszerzésre és a munkaerőköltségre fordított kiadás fele. A felújítás bármi lehet, akár energetikai korszerűsítés vagy a fürdőszoba, illetve a konyha, vagy az önálló otthon felújítása.
Amint nyilvánossá teszik a részleteket, weboldalunkon tájékoztatunk, hogyan igényelhető vissza a felújítási költség.
Egy biztos, a számlát gyűjteni kell, és az semmiképp ne legyen 2021. január 1. előtti. Az év végéig inkább csak tervezzük meg, mivel kezdjük a felújítást, nézzünk utána, hogyan érdemes kivitelezni,  kell-e engedély hozzá és csak januárban kezdjük az alapanyagok megvásárlását, mert fontos lesz a számlákon a vásárlás dátuma. Érdemes időben  szakembert is keresni, hiszen várhatóan megszaporodnak a felújítási megbízásaik, és ha nem egyeztetünk időben, akkor a tervezetthez képest csúszunk majd a megvalósítással.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen bennünket Facebookon, hogy időben értesüljön a felújítással kapcsolatos hírekről.  Hamarosan megjelenik a felújítási munkákról írt kiadványunk is. Ne maradjon le róla!

Minden jog fenntartva!
Ha a cikkből idézni szeretne, vagy az adatait fel kívánja használni, kérjük, linkkel jelölje meg a forrást.
Ha az egész cikket közölni szeretné, kérjük, forduljon szerkesztőségünkhöz.