mostsegit.hu

A mostsegit.hu oldal és klub az Új Média Kft. “gyermeke”, amely azzal a szándékkal született, hogy segítőkezet nyújtson az otthonukat építő vagy felújító családoknak, segítse őket eligazodni a jogszabályok, a mit-hol-hogyan intézzek útvesztőiben, a megbízható szakemberek keresésében, az építkezés, felújítás szakmai folyamatainak megismerésében, megértésében.

Az Új Média Kft. 2001 óta jelentet meg szaklapokat különböző vállalkozói csoportoknak. 2006-ban indítottuk el az Építő Élet című újságunkat építőipari szakemberek, cégvezetők, vállalkozók részére.

Szak újságíróink, szakmai és jogi szakértőink sokéves tapasztalatát szeretnénk most az építkezésbe, felújításba kezdő magánszemélyek szolgálatába állítani. A mostsegit.hu oldal szakmai és jogi szakértői tanácsokkal segíti klubtagjait és olvasóit.

Amit mi nyújtunk:

A tudás biztonságot ad. Ezért világos válaszokat adunk a homályos jogszabályok és a bonyolult szakmai leírások helyett. 

Mit gondol az Új Média Kft. a világról?

Az emberek az államok, a városok, a vállalkozások az egész világon szeretnének életben maradni és jól élni.
Az Új Média Kft. hitvallása egyszerű: támogatunk mindent, ami végső soron ezt a túlélést szolgálja, és ellenzünk mindent, ami ezzel ellentétes. Nem kötődünk semmilyen politikai irányzathoz, de helyeslünk minden ésszerű kezdeményezést, bármilyen oldalról jöjjön is az.

Tóth Tamás
ügyvezető